PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
El Septeto Santiaguero prepara nou disc amb col·laboracions de luxe

portada lagrimasEl Septeto Santiaguero posa avui a la veta el primer single de la seva nova producció. "Lágrimas Negras" és el tema que el grup cubà ha escollit per presentar el que serà el seu futur treball "Vamos pa' la fiesta" que en poques setmanes veurà la llum.

En aquesta versió del clàssic de Miguel Matamoros s'hi suma al Septeto Santiaguero la prodigiosa veu de Rubén blades. A la peça hi apareix Rubén blades per partida doble al ser present el seu inconfusible timbre y el seu alter ego "Medoro Madera".

Vamos pa' la fiesta" és el títol del nou treball dels santiagueros. Al disc hi participen també altres figures de l'àmbit de la música llatina- salsera com son es casos de, entre altres, de Cheo Feliciano, José Alberto "El Canario", Edwin Colón Zayas i Jimmy Bosch. Aquest és un disc amb el que el Septeto Santiaguero vol agraïr als seus homòlegs historics del moviment salser "por todo lo que han hecho en pro de la preservación del son y el bolero" segons va comentar el director del Septeto i productor del disc Fernando Dewar.

Aquest disc l'editarà Picap, igual que l'anterior "Oye mi son santiaguero", que va ser premi Cubadisco 2011 i finalista als Latin Grammy 2011.

 

itunes Descarregueu LÁGRIMAS NEGRAS del Septeto Santiaguero a l'iTunes

 

spotify   Lágrimas Negras del Septeto Santiaguero disponible a l'Spotify

 

 rdio  Lágrimas Negras by Septeto Santiaguero on Rdio

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia