PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Maria del Mar Bonet i Manel Camp es consagren per primer cop en el temple del jazz català

bonet-camp

La gran Dama de la Cançó actúa per primera vegada al Jamboree de Barcelona. Del 2 al 7 d’octubre Maria del Mar Bonet i Manel Camp presenten els temes del seu espectacle “Blaus de l’ànima” en el club de jazz més emblemàtic del país.

 

Com es tradició en la carrera dels millors crooners i cantants, la veu de Maria del Mar Bonet s’arrauleix per primer cop entre l’espai íntim i pròxim de l’històric Jamboree per a interpretar el seu particular repertori al caliu del jazz i la mediterrània. Durant els seus més de quaranta anys de trajectòria la cantant mallorquina ha actuat a places, amfiteatres, palaus i els més diversos auditoris de tot el món, però mai fins ara ho havia fet en un club de jazz com el Jamboree, amb més de cinquanta anys d’història.

No hi ha espai més escaient que el soterrani de la Plaça Reial, on tantes nits màgiques han proporcionat llegendes del jazz com Chet Baker, Dexter Gordon, Stèphane Grappelli, Elvin Jones i Tete Montoliu, entre molts d’altres, per acollir la proposta que ofereix a duet amb el pianista Manel Camp.

Una oportunitat única per a delectar-se de la maduresa que ha assolit el binomi Bonet-Camp, en permanent progressió des de la publicació del disc “Ben a prop” l’any 1989, combinant temes d’autoria propia amb cançons que evoquen altres autors i intèrprets com Cole Porter, Toti Soler, Joan Manuel Serrat, The Rolling Stones , Charlie Parker i Billie Holiday. Una ocasió per no perdre’s i per a sentir més a prop que mai l’encís i la fondària dels blaus de l´ànima. Més que un concert, un privilegi.

text de Pere Pons 

 

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia