PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Blaumut: Nou grup, un nou concepte

blaumutBlaumut és una nova formació amb centre d'operacions a Barcelona, integrada per Oriol Aymat, Xavi de la Iglesia, Vassil Lambrinov i Manel Pedrós que interpreta temes propis cantats en català.

El seu estil és el Folk combinat amb el pop, la clàssica i la cançó d’autor. Els arranjaments d'instruments clàssics de corda i el so de diverses andròmines formen l’atmosfera d’unes cançons que volen transmetre sensacions a través de lletres carregades d’imatges.

Aquest any 2012 ens presentaran “El turista”, el que serà el seu debut discogràfic.

Vassil Lambrinov i Xavi de la Iglesia varen coincidir cap a l’any 2003. Des d’aquell moment comencen a fer col•laboracions musicals en forma de gravacions casolanes, provant i experimentant amb diverses sonoritats.

L’any 2009 són convidats a tocar en un petit local de Barcelona amb altres músics, i per l’ocasió compten amb el txelista Oriol Aymat, amb qui decideixen preparar/arranjar uns quants temes. La bona resposta per part del públic en aquesta i posteriors actuacions, cap a un gairebé improvisat trio, planteja la possibilitat de donar continuïtat a la formació per al directe de manera estable, sense perdre de vista la seva vessant més curiosa i creativa.

Manel Pedrós, és l’última i més recent incorporació amb qui es tanca el cercle. Les quatre personalitats que conformen Blaumut són tan diferents com els seus orígens però amb un sentit en comú. De la clàssica més acadèmica, a la música intuïtiva. De la part racional, a la més visceral...

“El turista” és un disc que es va començar a escriure i composar molt a poc a poc.

Cada cançó reflecteix sensacions creades des d’imatges i pensaments del seu autor. Una sonoritat íntima inspirada en la manera personal de composar arranjaments clàssics.

Un disc tranquil i optimista. Diferent. Que simplement vol despertar l’interès de qui l’escolti i fer que cadascú en construeixi la seva pròpia sensació.

 

El podeu escoltar a Spotify, comprar en digital amb el llibret a iTunes i comprar físicament a la web de la nostra distribuidora:

actual  

 

 

 


  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia