PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
el grup AL TALL ens deixa...

al tall

Era l’any 1975 quan es va donar a conèixer qui amb el pas del temps seria un del grups més importants de la musica d’arrel dels PPCC. Al Tall ens han fet gaudir i emocionar al llarg de 38 anys amb les seves cançons que sovint s’han convertit en autèntics himnes, des de ”Tio Canya” en defensa de la llengua al “Cant de maulets”, “Lladres” amb la cantata de “Quan el mal ve d’Almansa” discos memorables com el “Posa vi, posa vi”, “Tocs i vares”, “Xarq Al Andalus”, “Xavier “El Coixo”" etc.. un total de 16 discos de llarga durada més el que varen enregistrar amb la Maria del Mar Bonet, el de nadales valencianes amb altres artistes i alguns singles tan reconeguts com “A Miquel assassinaren”.

Difícilment podríem explicar la música dels PPCC i més concretament la musica popular del País Valencià sense parlar d'AL TALL. Vicent Torrent, Manolo Miralles... han estat l’ànima d’aquest grup ja mític al qual tant li devem.

Al Tall ha decidit que 38 anys son suficients i posen punt i final a la seva trajectòria artística, també anuncien que estan preparant un comiat oficial i en directe, però la decisió està presa i ens quedaran poques oportunitats per gaudir del grup en directe, tot i que sempre ens quedaran les seves joies musicals enregistrades, una discografia editada al 100% en format físic i digital.

Ajuntem la carta de comiat i la nota de premsa que ens ha fet arribar el grup:

cartaCarta de comiat d'AL TALL

 

 

cartaNota de premsa d'AL TALL 

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia