PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Absolutamente Quilapayún

disco quilapayun

Absolutamente logo quilapayún


No ens enredem, es tracta d'un retorn esperat. Perquè encara que el recés discogràfic hagi estat prolongat, l'escolta del CD ens evidencia una espera enriquidora i creativa, atenta al que passa amb la cançó i el món.

Tornem a gaudir del Quilapayún que ens agrada. Com sempre, ni completament el mateix ni completament un altre. Però, de totes maneres, ABSOLUTAMENTE QUILAPAYÚN, donant-li tot el sentit al nom escollit per aquest nou album. En aquest CD es confirma que, juntament amb el seu -històric- respecte per la tradició i sensibilitat per els problemes socials, Quilapayún troba també en la innovació el seu objectiu i plaer. I el plaer es nota: a l'energia comunicativa, en el desplegament de la professionalitat i de la passió, a les ganes de buidar-se amb originalitat de tot lo acumulat aquests últims anys.

El disc ABSOLUTAMENTE QUILAPAYÚN es complau en combinar estils i materials de diferents procedencies, aconseguint sense dificultats que una varietat de proporcions fora del comú s'instal·li en un quadre propi del grup. Es despren així, tot i la gran varietat de temes i formes, tant en text com en música, un sentiment d'unitat que captura l'oient.

Les composicions d'ABSOLUTAMENTE QUILAPAYÚN es nutreixen d'un recorregut no sistematic pels pentagrames de Xile i d'altres cultures, recontextualitzant construccions tradicionals i urbanes amb la clara intenció d'innovar les proposicions musicals del grup.

 
Els arranjamentsson concebuts com a eina d'espressió d'un grup vocal i instrumental, però al mateix moment com a instrument de comunicació al servei de cada cançó.

Els temps estan canviant. I Quilapayún també. Enhorabona!

portada del disco
Edita:
logo de picap
www.quilapayun.info
El perquè

del disc (esp)...
aqui
DESCARREGA

LA INFO

COMPLETA

DEL DISC
AQUI (esp)
DESCARREGA

LA BIO DE

QUILAPAYÚN
AQUI (esp)
DESCARREGA

LES IMATGES

DE PREMSA
AQUI
  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia