PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Roger Margarit amb La Marató de TV3
El disc de La Marató amb Roger Margarit


header marato i picap

Picap amb La Marató de TV3

El disc de La Marató amb Roger Margarit


Com cada any Picap col·labora amb el disc de La Marató i aquest any un nou i jove talent com és en Roger Margarit hi canta la cançó "I need you" dels AMERICA, adaptada al català amb "Desitjo".

Aquest mateix 2012 en Roger Margarit ha debutat amb el disc A LA VILAVERDA, un àlbum en què hi col·laboren artistes com Guille Milkyway i Xavi Lloses, d'on s'extreu un univers creatiu inspirat en l'obra de Sisa, Albert Pla, Pau Riba...

A la Vilaverda és un bonic treball que de totes les cançons que ha anat escrivint dels 12 als16 anys, recull aquelles més representatives i emocionants. Una petita escapada al camp, lluny del rebombori de la ciutat.

Les poques vegades que he tingut l’oportunitat d’intercanviar impressions amb en Roger Margarit, inevitablement, no he pogut deixar de veure subtilment reflectit en ell el meu jo de fa 20 anys. No tant pel que transmet la seva música, ni per les influències que el captiven, ni tan sols per la forma que té de construir cançons. És quelcom d’intangible, d’alguna manera inexplicable. Treballa en soledat i parla de “coses seves” en forma de cançons rotundament diferenciades i personals. De vegades, aquest tipus d’expressions semblen clixés. En el seu cas, parlar d’ “univers propi” està més que justificat. (Guille Milkyway)

 

el disc de la marato 2012
 
foto de roger margarit
Descobreix el seu disc:
A la vilaverda de Roger Margarit   Compartir la notícia   enviar aquesta notícia