PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
El Septeto Santiaguero guanya el Premi Cubadisco 2013

septeto santiagueroEl disc "Vamos pa' la fiesta" del Septeto Santiaguero ha obtingut el premi Cubadisco 2013 a la categoria de Música Popular Tradicional. Al rebre el premi en Fernando Dewar, director del Septeto Santiaguero i productor del disc, va declarar que "aquest és un premi compartit amb els mestres Rubén Blades, Cheo Feliciano, José Alberto El Canario, Jimmy Bosch, Luisito Quintero i Edwin Colón Zayas, perquè el seu talent ha aportat molt al balanç general del disc".


Dewar ha manifestat estar molt emocionat per haver obtingut aquest guardó al ser aquesta categoria una de les més competitives del certamen, per ser-hi involucrats "pesos pensants de la música tradicional cubana com Eliades Ochoa, el Septeto Nacional Ignacio Piñeiro i els Jóvenes Clásicos del Son".


"Vamos pa' la fiesta", produit pel Septeto Santiaguero i la discogràfica Picap, va sortir al mercat el Juliol de 2012. A l'acabament de l'any passat va ser inclòs en diferents llistats de mitjans especialitzats que el van seleccionar entre els millors discos de 2012 de salsa & latin jazz, música afrollatina i world music.


Al respecte, el director del Septeto Santiaguero ha comentat que "el premi Cubadisco és el millor que li ha passat a "Vamos pa' la fiesta". El premi coincideix amb el llançament del nou vídeo promocional del disc que d'aquí uns dies veurà la llum, es tracta de "Que le den candela", una versió d'un tema picaresc popularitzat per Los Van Van als anys 90.


El Septeto Santiaguero seguirà presentant el disc "Vamos pa' la fiesta" per Europa amb una extensa gira de Juny a Setembre, que inclourà països com Àustria, Alemanya, Azerbaidjan, Bèlgica, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Holanda, Itàlia i Suïssa.

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia