PICAP S.L. Edició de discos
26/04/2021

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
LGP (Joan Cardoner, Martín Rodriguez i Quim Mandado) signen per Picap
firma contracte LGPLOS GUARDIANS DEL PONT  LGP

Aviat farà 30 anys que Picap va obrir portes i va editar els 4 primers discos, un d’ells era d’un grup empordanès que feia rock dur i es deien Rockson i en aquest grup hi havia en Joan Cardoner i en Martín Rodriguez; ara,  al cap de trenta anys s’han convertit en els músics en actiu més veterans de Picap.

Al cap d’un temps en Joan Cardoner va fundar la banda Terratrèmol i més tard va enregistrar en solitari. En Martín va encaminar la seva carrera musical formant grup amb la Lupe, en Quim, el Coro i en Papa Juls, els mítics Sangtraït.

Han passat molts anys, però qui te rock a les venes no el deixa fàcilment i en Joan i en Martín van anar a buscar l’amic Quim Mandado per tornar a la carretera amb una nova banda de rock dur, en aquest cas Los Guardians del Pont, més coneguts com LGP.

L’any 2010 editen un primer disc en castellà i amb Joan Cardoner com a veu cantant “Rockferatu”, però en Joan diu que si en el grup hi ha dos cantants, ara toca que comenci a cantar de nou en Quim, el qual accepta el repte i a més comença a composar lletres per les noves cançons, i aquesta vegada tornen a la seva llengua pròpia i anuncien un nou disc per aquest estiu.

A Picap ens fa una il·lusió molt especial haver signat contracte discogràfic amb LGP per aquest nou disc, doncs son vells amics de la casa, i artistes sempre molt importants dins la història de la nostra companyia.

“Sancta Sanctorum” sortirà publicat durant aquest estiu, i serà un disc important en el panorama del rock del nostre país. Bones cançons, bones melodies, frescor de principiants, la força de la veu d’en Quim i l’experiència de tres roquers veterans que saben el que es fan.

Estigueu atents a la sortida del disc, us agradarà....
  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia