PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
el Septeto Santiaguero nominat als LATIN GRAMMY 2013

portada septetoNominat als Latin Grammy el disc del SEPTETO SANTIAGUERO amb Cheo Feliciano, Rubén Blades y El Canario.

Miami, 25 de Setembre de 2013

"Vamos pa' la fiesta", el nou disc del Septeto Santiaguero juntament amb estrelles de la salsa com Cheo Feliciano, Rubén Blades y El Canario, ha resultat nominat als Latin Grammy a la categoria de música tropical tradicional. Aquesta és la segona nominació del Septeto, qua abans havia aconseguit el 2011 amb el disc "Oye mi son santiaguero", a la mateixa categoria.

Fernando Dewar, director del Septeto Santiaguero, va declarar al conèixer la nominació: "El premi que per nosaltres significa aquesta nominación el volem dedicar al mestre Cheo Feliciano. Que li arribin els nostres millors desitjos i que es recuperi ràpidament".

A "Vamos pa' la fiesta", el Septeto Santiaguero te com a convidats, entre altres, a Cheo Feliciano, Rubén Blades, José Alberto El Canario, Edwin Colón Zayas, Luisito Quintero i Jimmy Bosch.

Sobre la seva participació, Rubén Blades comentà: "És un privilegi i un honor participar amb el Septeto Santiaguero al seu treball. Cuba i el seu antecedent representen un fonament que ha donat lloc al desenvolupament de la música a Amèrica i al Carib. Haver estat convidat per Santiago de Cuba a formar part del treball dels seus fills m'honora i em distingeix".

Al conèixer la nominació, José Alberto El Canario va manifestar: "Per a mi ha estat un gran honor colaborar amb el Septeto Santiaguero en aquesta increible producció. Mil gràcies a tots els nois per aquesta oportunitat".

 

Sobre el Septeto Santiaguero: El Septeto Santiaguero es va fundar a la ciutat de Santiago de Cuba el 2 de Febrer de 1995 de la mà de Fernando Dewar, qui segueix sent-ne el director i tresorer. Han enregistrat sis producciones discogràfiques. La més recent, "Vamos pa' la fiesta" (Picap, 2012) ha obtingut el Premi Cubadisco 2013 en música popular tradicional i va ser seleccionada per el web About.com com un dels 10 discos imprescindibles del World Music el 2012.

L'anterior disc, "Oye mi son santiaguero" (Picap, 2010), va obtenir el Premi Cubadisco 2011 i aquell mateix any va estar nominat als Latin Grammy en música tropical tradicional. Des de la seva fundació han actuat a més de 25 països d'Amèrica, Europa i Àfrica.

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia