PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
LEDS: Ningú com tu (Per la igualtat de sexes)

portada_ledsDes de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament d'Arenys de Mar s'ha iniciat una campanya vers la violència masclista, sensibilització i defensa d’iguals: drets i deures. Aquesta campanya implica a cinc centres educatius d'Arenys de Mar de forma directa: IES Els Tres Turons (ESO), La Presentació (ESO i primària), CEIP Joan Maragall (primària), CEIP Sinera (primària). Els centres treballaran en diferents matèries i durant els mesos d’octubre i novembre tot el conjunt de la temàtica. Entenent que es tracta d’un públic molt jove, la campanya gira entorn una cançó concreta: “Ningú com tu” del grup de rock català LEDS.

 

Com hi participa LEDS? El grup mataroní serà eix central d'aquest projecte a través del seu single anomenat Ningú com tu, que pertany al darrer treball “Agafa’t Fort” (Picap, 2013). El single precisament va ser escrit pensant en les superacions de cada una de les persones i amb l'esperit d'animar a que tothom pot ser capaç de tirar endavant. Es pot visualitzar el videoclip al següent enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=r_IZD7ihD4U

 

El projecte es clourà amb un concert el dia 23 de novembre al Centre Cultural Calisay d'Arenys de Mar amb LEDS, Filippo Landini i Gino Diamantini.