PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
TONI XUCLÀ i GEMMA HUMET amb "AQUESTA PAU ÉS MEVA" guanyen el VI Certamen Terra i Cultura, Premi Miquel Martí i Pol, 2013

toni xucla i gemma humetSabem del cert que la poesia mai ha estat de masses, però també sabem que la feina ben feta sempre acaba surant i te el seu reconeixament.

A Picap estem molt contents i per partida doble!!  Ahir la GEMMA HUMET i en TONI XUCLÀ van guanyar el Premi Miquel Martí i Pol 2013, amb la cançó AQUESTA PAU ÉS MEVA del disc del centenari de SALVADOR ESPRIU "Amb Música Ho Escoltaries Potser Millor" (2013, Picap).

El Certamen Terra i Cultura, creat l'any 2008 per iniciativa del Celler Vall Llach i la Fundació Miquel Martí i Pol té per objectiu premiar i promocionar les millors cançons enregistrades amb música original i basades en poemes en llengua catalana.

I per partida doble, si. Doncs també s'en va endur el Premi de menció especial la cançó Una closa felicitat és ben bé del meu món, del disc que properament estarà disponible a tothom "Espriu en Pròpia Veu" un recull de poemes de Salvador Espriu i de Bartomeu Rosselló-Pòrcel dits per Espriu i amb música de Toni Xuclà.

 

portada amb musica ho escoltaries potser millor

 

 

 

 

 

 

 

en format CD: http://www.actualrecords.cat (cercant ESPRIU)

a Spotify: http://open.spotify.com/album/0PxKlyEfpNbC2vmzbPuh9h

a iTunes: https://itunes.apple.com/es/album/amb-musica-ho-escoltaries/id663496505?l=ca

a Google Play: http://bit.ly/17os0Pt

a Amazon: http://amzn.to/1cU0otb

 

 Properament...

portada nou disc espriu 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia