PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Espriu en pròpia veu

portada espriu en propia veuESPRIU EN PRÒPIA VEU (Amb la veu de Salvador Espriu dient els seus poemes i els d’en Rosselló-Pòrcel)

L’any 1965 Salvador Espriu va enregistrar en veu pròpia alguns dels seus poemes, els quals van ser editats en un EP de l’època per EDIGSA.

Però també havia enregistrat poemes del seu amic Bertomeu Rosselló – Pòrcel, enregistrament que va quedar oblidat i mai publicat.

Amb la compra del fons de catàleg de EDIGSA per part de Picap es va trobar aquest enregistrament inèdit que conjuntament amb el dels propis poemes d’Espriu ha servit per produir aquest disc.

La idea ha estat espaiar la veu i posar-hi música inèdita, feina excel·lent de composició i de producció que ha anat a càrrec d’en Toni Xuclà. I és d’aquesta manera que avui i a la recta final del centenari dels dos grans poetes podem publicar aquest album. Una autèntica joia artística i un document inèdit de gran valor cultural.

Al llibret que acompanya el disc s’hi adjunten els poemes i escrits de presentació a càrrec de l’escriptor Sebastià Alzamora, del director de teatre Joan Ollé i del director de Catalunya Ràdio Fèlix Riera.

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia