PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Rafa Valls - Alta Fidelitat

foto grup rafa valls

Després de formar part de moltes formacions musicals com Guaita'ls, Early Fighters, Brick Crisis, etc. Rafa Valls decideix posar els seus coneixements i experiència al servei de la seva música i el 2011 comença a treballar en el que és el projecte més ambiciós de la seva carrera.

 

Rafa Valls presenta un primer àlbum “Alta Fidelitat”, amb tretze temes d'estil pop-folk i que fan un viatge entre la música i les emocions més primàries. Partint dels seus coneixements i experiència, Valls explica que vol recuperar i fusionar estils i harmonies pop-folk dels Estats Units amb lletres en català. Segons el terrassenc, Alta fidelitat és un disc amb cançons plenes de sentiments que sonen velles i noves a la vegada.

"Sóc jo" és el tema que obre el disc i l’escollit per ser el primer single. Una cançó que parla sobre els dubtes que genera el fet de compartir la vida amb una altra persona. Petites històries que es fan grans i que Rafa ens explica en clau de pop-folk, en un puja i baixa d'intensitats i ritmes.

 

En format CD a:  logo actual records 

 

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia