PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Història de Catalunya amb Cançons (Versió Actualitzada 2014)

portada HCC 2014

Era l’any 1971 quan el Mestre Ros Marbà va composar la Història de Catalunya amb Cançons a partir dels textos realitzats per l’escriptor Jaume Picas. Es va editar un disc amb les veus de la cantautora i intèrpret Guillermina Motta, La Trinca i un cor de nens i nenes. El Disc va ser una manera lúdica de fer arribar la història de Catalunya als més petits, posant música i veu a algunes de les etapes més destacades del nostre passat, des de Guifré el Pilós fins la Renaixença literària.

 

Ara, aprofitant el marc de la celebració del tricentenari dels fets de 1714, La Història de Catalunya amb cançons s’ha actualitzat per tal que pugui seguir servint com a eina educativa i divulgadora de la nostra història per als més petits.

Així doncs, Antoni Ros Marbà ha tornat a posar música a fets històrics de Catalunya com ara la guerra civil i la diada de l’onze de setembre. Aquesta nova versió actualitzada s’han tornat a enregistrar les cançons de l’anterior disc més 5 de noves amb textos de l’escriptor i poeta Miquel Desclot. Així, la Història de Catalunya amb Cançons ha estat actualitzada i completada, s’ha allargat la narració que les enllaça i s’ha aprofitat per reinstrumentar algunes de les cançons ja existents. Amb música de l’ Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, amb les narracions de Lloll Bertran i Lluís Soler, amb les veus de la Nina, Josep Maria Mainat i Toni Cruz de La Trinca i el cor infantil Amics de la Unió de Granollers.

Un treball per donar a conèixer als nostres infants la història de Catalunya d’una manera lúdica i divertida i amb un material d’alta qualitat.

 

En format CD al web de la nostra distribuidora Actual Records, cercant CATALUNYA: 

 logo actual

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia