PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Novetats del 2015

Picap inicia aquest 31è any de la seva història amb tota la força i il·lusió, carregat de novetats discogràfiques d’artistes consagrats i moltes, moltes apostes d’artistes novells molt prometedors, amb el convenciment que més d’un serà artista revelació de la temporada. Com sempre i seguint la línia editorial de Picap, busquem l’equilibri entre la maduresa artística i els novells prometedors treballant tots els estils musicals i per tots els públics diferents.

 

daraniaTindrem nou disc del brillant jazzman Xavier Dotras Trio, un àlbum amb 10 noves obres a cavall entre el jazz i la música clàssica amb tota la força amb la que ens té acostumats. El primer disc del grup liderat per en Jordi Bardavio, Ràdio Pícnic, amb producció d’en Micky Forteza. També aquest 2015 tindrem el debut discogràfic d’una autèntica promesa, el sabadellenc Oriol Padrós, anoteu bé aquest nom que segur que en sentireu a parlar. Veurem el primer disc en solitari d’en Xavier Túrnez, veu xavier dotrassolista del grup Túrnez & Sesé, la sensibilitat interpretativa d’en Xavier al servei d’un nou projecte enquadrat en la línia del pop d’autor. Si en Xavier Túrnez presenta el seu projecte personal, també ho fa el seu company Daniel Sesé liderant el grup Darània amb un esplèndid disc de pop d’autor amb la preciosa veu d’Ivet Remacha.

 

roger margaritL’esperat segon disc dels exitosos Blaumut serà una de les novetats més rellevants de la temporada. Temporada en la qual també podrem gaudir d’un nou disc del grup de cançó marinera i de taverna més rellevant del país, Port Bo, que presentarà nou disc amb el debut a la formació d’en Pep Nadal. El rock més dur també estarà d’enhorabona amb un nou disc dels Leyenda. Nou disc de pop amb en Jordi Sandalinas.  Roger Margarit que ha obtingut un important èxit amb el seu primer disc, molt especialment al mercat digital, prepara el segon de la seva carrera, amb noves cançons molt treballades que marquen una evolució important a la seva carrera.

 

sabor de graciaUna de les noves incorporacions més il·lusionant en el catàleg de Picap son els “rumberos” catalans Sabor de Gràcia que ens sorprendran amb un àlbum amb noves cançons i alguna versió inesperada passada pel sedàs de la formació, un disc de luxe per a celebrar el 20è aniversari del grup. També és una nova incorporació molt rellevant la valenciana Mara Aranda, una de les cantants més prestigioses del world music que prepara el que possiblement serà el millor disc de la seva carrera.

 

També hi hauran més debuts, com el d’en Xavier Bosch o Ramon Mitjaneta, recuperació d’algun disc oblidat com el Pop a la Catalana 1 produït per l’Òscar Dalmau, qui a la vegada presentarà el Pop a la Catalana 4. Noves entregues de la Cobla Contemporània  amb les col·leccions “Dedicats” i “Sardaxou” o de la Cobla de Cambra de Catalunya que prepara la integral de sardanes d’en Juli Garreta, o bé l’àlbum sobre l’obra d’en Lluís Benejam amb producció d’en Josep Maria Serracant i Albert Guinovart.

 

joan isaacCapítol a part mereix la publicació aquest 2015 del segon volum de Joies Robades d’en Joan Isaac amb col·laboracions de luxe.

 

Aquest és un petit repàs entre les produccions que amb seguretat veuran la llum aquest 2015, però n’hi ha moltes més que s’estan coent, que estan encara al cap de la composició o de la producció i que probablement també es publicaran al llarg d’aquest any que promet ser un any musical per excel·lència i amb molta, molta qualitat.

 

Picap.
  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia