PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Agafa't a la cadira que arriben novetats

Comencem temporada amb novetats interessants a tenir en compte. Des de Picap, i amb l’afany de donar a conèixer el bo i millor dels artistes del nostre país, hem estat treballant dur perquè aquesta temporada pugueu gaudir de noves músiques.

 

grup setembre

Setembre: Cert, no podia ser cap altre moment, durant aquestes properes setmanes apareixerà el nou disc de Setembre. Música sense artifici feta amb honestedat i una veritat que es respira a cada nota, lletres i melodies per cantar una i altra vegada i re-interpretar-les a cada escolta. “Les Hores Trobades” és el títol del seu disc de debut. El pop més rock en català. El proper dia 18 de Setembre disponible ja a tots els serveis digitals de música (iTunes, Spotify, Deezer,…) i en format CD.

 

 

xaviturnez

Xavi Túrnez: Qui és la veu cantant de TÚRNEZ & SESÉ, musicant poemes dels nostres autors, ara s’atreveix en solitari i durant els propers mesos veurà la llum el seu nou disc en solitari “LLUM”. Un disc amb cançons senzilles, que versaran de sentiments, pensaments i de relacions entre els éssers humans.

 

 

 

  

 

roger margarit nou disc

Roger Margarit: El seu pop fresc i de qualitat es supera en aquest segon disc del cantant de Rubí, Roger Margarit. El Secret del Bàrman serà el seu nou disc que també presentarem aquesta propera temporada. Sota la producció artística dels estudis Blind Records, aquests han sabut exprimir el millor que pot donar en Roger Margarit. Cançons anomenades “L’home de negre”, “La cançó del menda”, “Hivern de marbre”,… formaran part d’aquest segon treball el qual sentirem molt a parlar.

 

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia