PICAP S.L. Edició de discos
30/03/2020

Avís Legal
Apt. correus, 253 · 08200 Sabadell (BCN) · Tel. 93 747 11 00 · Fax. 93 714 36 43 picap@picap.cat
Español  |  English
NOTÍCIES
Frans Cuspinera signa amb Picap

Frans Cuspinera

 

 

33 anys al servei de la música que neix als PPCC, hem treballat amb els més clàssics, des de Raimon, Llach, Bonet, Sau o Sangtraït passant per Manel Camp o Toni Xuclà. Però com que sempre tenim la mirada cap al futur, també seguim molt de prop els nous talents, que en son molts, que neixen en el nostre país.

Amb molta il·lusió estem treballant amb els joves talentosos de casa nostre, que son present i futur.

Fa ben poc publicàvem a la jove mallorquina Victòria Quingles, amb un primer disc espectacular, produït per en Carles Casas, també la jove igualadina Saidax, una de les veus més sensibles i brillants dels darrers temps, una troballa i bona producció d’en Toni Xuclà. Altres artistes joves amb aportacions d’alt nivell com en Pol Fuentes, els Sherpah, Meïa, Biflats o Criatures, per anomenar-ne alguns amb estils musicals ben diferenciats.

Aquesta setmana tenim la satisfacció de poder anunciar la nova i darrera incorporació artística al nostre segell. Estem parlant d’en Frans Cuspinera.  I no en tenim cap dubte, ho te tot a favor... bones cançons, melodies treballades, bones lletres, gran producció, interpretació emotiva, sentida i de pell de gallina. Jove, treballador, amb idees clares, ètic i coherent. Que més podríem demanar?

Frans Cuspinera ha signat per Picap per els propers tres anys, i ja el proper mes de juny publicarem el seu primer àlbum “Garoina” el qual no deixarà a ningú indiferent. Preneu nota d’aquest nom, no el perdeu de vista... te tot el futur per endavant i el futur és seu.

  Compartir la notícia   enviar aquesta notícia